HTML

Gadget Expo

A világszerte már évek óta nagy sikerrel megrendezett szórakoztatóelektronikai kiállítások mintájára most végre Magyarországon is megrendezésre kerül a Gadget Expo, ahol a látogatók megnézhetik, kipróbálhatják és meg is vásárolhatják a legfrissebb, legizgalmasabb és legtrendibb technikai újdonságokat.

Linkblog

Az e-Smoker elektromos cigaretta végre valódi alternatívát nyújt a dohányosoknak a cigarettával szemben.

 
Valósághű
Az e-Smoker elektromos cigaretta Íze, aromája és a dohányfüstöt imitáló pára a dohányzás megdöbbentően valósághű élményét nyújtja, de nem tartalmaz rákkeltő anyagot, nincs szaga és nem ég.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Egészségkímélő
A választható nikotinmennyiségen kívül az e-Smoker elektromos cigaretta nem tartalmaz semmilyen káros anyagot. Nincs szénmonoxid, kátrány és a dohányfüstben található további kb. 40 féle rákkeltő anyag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gazdaságos
Minden e-cigi típus integrált patronos és használata gazdaságosabb, mint a hagyományos cigaretta, így az e-Smoker elektromos cigaretta nemcsak egészségeddel, de pénztárcáddal is kíméletes.
 
 

Címkék: e cigaretta

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gadgetexpo.blog.hu/api/trackback/id/tr123282258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mamintee 2011.10.10. 10:07:13

Nem is értem, hogy miért ezt a régi, elavult technológiával készült e-cigarettát népszerűsítitek. Vannak már a magyar piacon is sokkal jobbak, integrált patronnal. Az a baj a háromrészes elektromos cigarettával, hogy a porlasztót soha nem cserélik ki, a liquid szivárgásáról meg a töltés nyűgjéről nem is beszélve. Aki ezt próbálja ki először, tuti nem tér át elektromosra az analógról...
süti beállítások módosítása