HTML

Gadget Expo

A világszerte már évek óta nagy sikerrel megrendezett szórakoztatóelektronikai kiállítások mintájára most végre Magyarországon is megrendezésre kerül a Gadget Expo, ahol a látogatók megnézhetik, kipróbálhatják és meg is vásárolhatják a legfrissebb, legizgalmasabb és legtrendibb technikai újdonságokat.

Linkblog

Grade 1 titán, minőségi műanyag, neodymium  görgető, impresszív dizájn: a kézműves munkával előállított Titanium Mouse azoknak készül, akik a tökéletességre vágynak.

 

 

 

 

 

 

 

 

Excentrikus dizájn, minőségi titán, különleges műanyag: egy számítógépes egérrel szemben támasztott elvárásokat mindez messze meghaladja.  Ahelyett, hogy egy praktikus tárgy lenne, ez az egér a luxus és az elegancia kifejezésére termett. A külső burkolat titánból, az ékszerészek és az űrhajótervezők kedvenc anyagából konstruált. A teljes gyártási folyamat kézi megmunkálásra épül. A speciálisan tervezett és gyártott görgő anyaga neodymium mágnes.

 

 

 

 

 

 

 

 

-->

Címkék: egér titán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gadgetexpo.blog.hu/api/trackback/id/tr793000393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása