HTML

Gadget Expo

A világszerte már évek óta nagy sikerrel megrendezett szórakoztatóelektronikai kiállítások mintájára most végre Magyarországon is megrendezésre kerül a Gadget Expo, ahol a látogatók megnézhetik, kipróbálhatják és meg is vásárolhatják a legfrissebb, legizgalmasabb és legtrendibb technikai újdonságokat.

Linkblog


Gestures

Az iPhone-on és az iPod-on  megismert multi-touch technológia áttörést hozott a gépekkel folytatott interakciókban. A Magic Mouse ugyanezt az áttörést hozza el a Mac-ek használatában. Mozdulataiddal mintha a képernyőn matatnál. Például, ha egy böngészőt használsz, olyan érzés, mintha egy újság lapjait lapozgatnál. A görgetés sem a hagyományos módon történik: a sebesség attól függ, gyorsan vagy lassan húzol két ujjaddal.

Wireless


Laser Tracking

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: apple egér mouse

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gadgetexpo.blog.hu/api/trackback/id/tr152991526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása