HTML

Gadget Expo

A világszerte már évek óta nagy sikerrel megrendezett szórakoztatóelektronikai kiállítások mintájára most végre Magyarországon is megrendezésre kerül a Gadget Expo, ahol a látogatók megnézhetik, kipróbálhatják és meg is vásárolhatják a legfrissebb, legizgalmasabb és legtrendibb technikai újdonságokat.

Linkblog

 

 

  • tartós és csinos
  • kell a sörivó geekeknek
  • finom borjúbőr szíj, rozsdamentes ház
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A jó ítélőképességű sörnördöknek

Happy Hour Bottle Opener Watch

Van egy barátunk, tiszta sörsznob. Legutóbb twittelt valamit a legteljesebb megvetéséről a  töksörrel kapcsolatban, és arról, hogy mennyire szeretné, ha a a sörözők mindet a lefolyóba öntenék. A fenébe a többi emberrel, az eszetlen tömeggel, amely bármilyen sört leküld. Ha egy gyík nagyon csíp valamit, akkor nem gyerekeskedik. Ha nem tetszik, elhúzhatsz. 

 

 

 

 

Happy Hour Bottle Opener Watch

A sörnördök imádni fogják ezt az órát. Először is strapabíró és jól néz ki. A szíj finom borjúbőrből készült, a számlapon nikkelezett mutatók, kristályüveg borítás. A tok polírozott rozsdamentes acél. A legjobb része pedig a szabadalmaztatott sörálló, tartós sörnyitó. A sör kinyitása egy laza csuklómozdulat.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gadgetexpo.blog.hu/api/trackback/id/tr843083328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása