HTML

Gadget Expo

A világszerte már évek óta nagy sikerrel megrendezett szórakoztatóelektronikai kiállítások mintájára most végre Magyarországon is megrendezésre kerül a Gadget Expo, ahol a látogatók megnézhetik, kipróbálhatják és meg is vásárolhatják a legfrissebb, legizgalmasabb és legtrendibb technikai újdonságokat.

Linkblog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volt már, hogy kempingezni akartál, de féltél, hogy kirabolnak? Nos, akkor neked való az Alvó Medve Csomag, hogy meghülyítsd a komiszokat, azt higgyék, hogy egy medve alszik a sátradban. Biztosítva lehetsz afelől, hogy senki sem fogja megkockáztatni, hogy megközelítsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arra azért ügyelj, hogy lehetőleg ne nyáron, vagy ne a trópusokon használd, mert belefősz a vastag medvebőrbe. A medvék pedig fura szerzetek, lehet, hogy ahelyett, hogy felébresztenének, ha megfelelő finom medve illatod van, melléd fekszenek majd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ok, hagyjuk is a medvéket. Ami még aggaszthat, az a vadász, aki pompás zsákmányt sejthet benned és átlövi a fejedet. Tehát védve vagy a tolvajoktól, de ügyelj a fegyveres vadászokra!

 

 

Címkék: vadász medve hálózsák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gadgetexpo.blog.hu/api/trackback/id/tr583025078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása